Mijn aanvragen (0)

Bel: +31 (0)343-473700 of bel mij

golfkar-transporter-grote-laadbak-2-zitter

Golfkar transporter grote laadbak 2-zitter

  • Laadvloer lengte 130 tot 210 cm
  • Laadvermogen 300-600 kg en meer
  • Trekvermogen is beschikbaar
  • Elektrisch of brandstof
  • Verschillende laadvloer opties
De foto's zijn voorbeeldfoto's. Er kunnen voertuigconfiguraties, eigenschappen of opties afgebeeld / getoond worden, welke niet standaard op onze verhuurvoertuigen beschikbaar zijn.

Wij bieden u een aantal opties aan welke u gelijk bij de offerteaanvraag kunt toevoegen. Indien u niet dat vindt wat u zoekt neem dan contact met ons op of vermeld het op uw aanvraag. Wij willen graag aan uw wensen voldoen!
102_1747_1754_original.jpg 102_1382_1388_original.jpg

Transportvoertuigen met grote laadvloer zijn beschikbaar in verschillende uitvoeringen en configuraties. De laadvloer kan vlak zijn of voorzien van zijpanelen zodat vuilniszakken gemakkelijk vervoerd kunnen worden, maar ook bagage. Wij kunnen u een voertuig aanbieden passend bij uw wensen.


Bespreek uw wensen met laad- en trekvermogen met ons, standaard hebben de meeste voertuigen een laadvermogen van 300-600 kg, maar ook een laadvermogen tot 2.000 kg of meer is mogelijk. De voertuigen zijn over het algemeen geschikt voor het trekken van aanhangers, afhankelijk van terrein, duur en gewicht.


De zitbank biedt plaats aan 2 personen. Indien u gelijktijdig meer mensen wilt vervoeren, bekijk dan de 6 zitter voertuigen welke uitgerust zijn met 6 zitplaatsen of alternatief 4 zitplaatsen en een laadvloer.