MENU
Voertuigen vergelijken (0) Mijn aanvragen (0)

+31 (0)343-473700 of e-mail e-mail

Filmopnames: gator of golfkar huren voor materieel en om uit te filmen


Filmcrew filmopname golfkar hurenVoor uw filmopnames een golfkar of gator huren? 100% stil dankzij elektrische aandrijving, zodat u zelfs direct vanuit de golfbuggy’s kunt filmen of u die zonder problemen in beeld kunt laten rijden.

Wij verhuren golfkarren voor filmopnames, zoals voor commercials, andere video’s en films. Voor het vervoer van de filmcrew van de ene naar de andere locatie, net als om het materieel van A naar B te brengen. Flexibel vervoer, ook naar lastig bereikbare locaties.

Om te filmen vanaf de achterbank van een comfortabele golfkar of om het materieel altijd bij de hand te houden. 100% stil, zodat u de golfkarren voor filmopnames ook als de camera’s draaien gewoon kunt blijven gebruiken.


Direct huren


Golfkar voor commercials, video’s en films

Gator huren film opnemenMaak filmopnames uit een golfkar of gebruik onze buggy’s om het materieel voor de commercials, video’s en films mee te nemen. Kies een off-road Gator voor het lastig bereikbare terrein of maak gebruik van elektrische voertuigen voor 4 - 6 personen om de complete filmcrew plaats te kunnen bieden.

Vanaf een paar uur om een eenvoudige video te schieten tot aan meerdere voertuigen voor meerdere weken voor een complete speelfilm. Wij zorgen ervoor dat u een golfkar kunt huren voor filmopnames.

En heeft u specifieke wensen? We denken graag met u mee over de flexibele mogelijkheden. Bijvoorbeeld met een golfkar zonder dak, in combinatie met een extra beugel of in een specifieke kleur. Afgestemd op uw wensen en de commercial, film of video die u wilt schieten. De ideale keuze tijdens filmopnames, zowel voor de filmcrew als voor al het materieel dat u mee wilt nemen en bij de hand wilt houden.Voor de filmcrew en materieel


De golfcart is geschikt voor zowel de filmcrew als voor het materieel dat u wilt vervoeren. Met een zware Gator voor off-road toepassingen en al het materieel. Of met onze elektrische voertuigen voor personenvervoer. Van licht tot zwaar transport, u kunt een golfkar huren voor uw filmopnames.


Elektrische golfkar huren: 100% stil


Divaco verhuur Club Car Golfkar voor 6 personenDe beste golfkar huren voor filmopnames van een commercial, video of speelfilm? Kies voor onze elektrische voertuigen. De beste keuze, want 100% stil. Zodat u er ook gewoon mee kunt blijven rijden terwijl de camera’s draaien.

Met een comfortabele achterbank voor de cameraman, om direct vanuit de stabiele golfkarren te kunnen filmen. Of om de elektrische golfkarren zelfs door het beeld te laten rijden, afhankelijk van hoe u daar in de productie gebruik van wilt maken.


Meer weten over het huren van een golfkar voor uw filmopnames? Neem contact met ons op. We denken graag met u mee over de specifieke mogelijkheden. Voor een paar uur tot meerdere weken. Met één of meerdere voertuigen. We horen graag van u.Bekijk de golfkarren voor filmopnames

 
Onze verhuurspecialist:
Chat

Waarom huren bij Divaco?

  • Huren zonder poespas, al 30 jaar
  • Wij doen niet moeilijk en ingewikkeld
  • Meer dan 250 gators en golfkarren
  • Huren al vanaf 1 dag in hele Benelux
  • Klanten geven ons gemiddeld een 9,2

Nu gators en golfkarren uitzoeken !