MENU
Voertuigen vergelijken (0) Mijn aanvragen (0)

+31 (0)343-473700 of e-mail e-mail

Club Car Golfkarren en Golfcarts huren


Divaco Gator en Golfkar verhuur heeft een ruim assortiment van Club Car* golfkarren welke u bijvoorbeeld voor festivals en evenementen kunt inhuren.

In de Benelux (Belgie en Nederland) verhuren wij Club Car personenvoertuigen voor 4 personen, 6 personen of 8 personen. Ook verhuren wij Club Car goederentransport voertuigen met een kleine of grotere laadruimte.

U heeft de keuze uit de volgende Club Car golfwagens:


Bekijk verhuuraanbod Club Car golfkarren

Club Car CarryAll 1Club Car CarryAll* 1
Deze Club Car CarryAll 1 is beschikbaar als een elektro of benzine uitvoering. Naast het vervoeren van 2 personen kan er in de laadbak (ca. LxB 1,2x0,9m) gereedschap, kratten etc. meegenomen worden. Laadvermogen is ca. 300 kg. Dit model wordt veel ingezet als snel en wendbare transporter Club Car.

 

 

Club Car CarryAll 2Club Car CarryAll 2
Deze ClubCar CarryAll 2 is beschikbaar in elektro of benzine uitvoering, geschikt voor 2 personen met een grote (ca. LxB 1,25x1,25m) laadbak, het laadvermogen is ca. 500 kg. De laadbak van deze Club Car buggy is handmatig te kiepen. Bijzonder geschikt voor het trekken van aanhangers of bagagewagens.

 

Club Car CarryAll 2Club Car CarryAll 6
Deze ClubCar CarryAll 6 is beschikbaar in elektro of benzine uitvoering en vervoert 2 inzittenden met een grote (ca. LxB 1,8x1,2m) laadbak. Het voertuig wordt veel ingezet als er volume getransporteerd moet worden op uw festival, evenement of filmproductie.

 

Club Car CarryAll 2Club Car Villager* 4
Dit kleine wendbare voertuig kan 4 personen verplaatsen. Deze Villager 4 van Club Car is het ideale personentransportvoertuig. Naast de chauffeur en bijrijder kunnen achterop nog 2 personen vervoerd worden. Als optie is er de mogelijkheid om de achterzitting om te klappen zodat een kleine vlakke laadvloer ontstaat. Hoofdzakelijk wordt deze Club Car als elektrovoertuig gebruikt.

 

Club Car CarryAll 2Club Car Villager 6
Deze ClubCar Villager 6 is als personentransporter veel gevraagd voor evenementen, beurzen of bedrijfsbezichtigingen. U kunt dit model ClubCar bij Divaco huren in zowel elektro als benzine uitvoering. Ook is deze Villager 6 zeer geschikt om branding aan te brengen, vraag ons naar de mogelijkheden.

 

Club Car CarryAll 2Club Car Villager 8
De Club car Villager 8 wordt als personentransporter gebruikt als u veel mensen binnen korte tijd wilt kunnen vervoeren. Uw gasten zullen de Villager 8 als een comfortabele golfkar ervaren welke hoofdzakelijk als elektro door Divaco verhuurd wordt.

 

Club Car CarryAll 2Precedent* Golfkar
De ClubCar Precedent golfcart wordt door Divaco Gator en Golfkar verhuur veel verhuurd als u tijdens uw golftoernooi extra golfkarren nodig heeft. Deze Club Car Precedent Elektro golf car heeft standaard een tassenhouder voor 2 golfbags. Met een zitplaats voor 2 personen een bijzonder comfortabel voertuig.

 

Club Car verhuur in Nederland en andere landen

*Club Car is één van de grootste producenten van een complete lijn elektrovoertuigen en benzinetransporters. Club Car, CarryAll, Villager en Precedent zijn geregistreerde merknamen van Club Car, LLC Augusta, GA -USA.

*Divaco is geen dealer van Club Car maar wij verkopen wel in België, Duitsland en Nederland gebruikte en tweedehands Clubcar golfkarren welke uit onze verhuurvloot komen.

Bekijk verhuuraanbod Club Car golfkarren
of bekijk de gebruikte Club Car golfkarren


Veelgestelde vragen over Club Car golfkarren

ᐅ Wat is een Club Car golfkar?

Club Car, LLC Augusta Georgia is een Amerikaanse fabrikant van een complete lijn van elektro- en benzine golfkarren welke gebruikt worden voor golfbanen, personenvervoer en goederentransport.

ᐅ Welke modellen Club Car golfkarren zijn er?

Er zijn Club Car golfkarren voor personenvervoer zoals de Villager 6 en Villager 8. Voor het goederentransport zijn er verschillende Carryall modellen. Wij hebben op onze website een duidelijk overzicht van de golfkarren welke gehuurd kunnen worden.

ᐅ Wat kost het om een Club Car te huren?

Er is al een Club Car golfkar te huur vanaf € 25, de prijs is afhankelijk van het model, de aantallen en de totale huurperiode. Als u meer wilt weten over welke modellen er gehuurd kunnen worden is dat overzichtelijk weergegeven op onze website.

ᐅ Hoe wordt een Club Car aangedreven?

De golfkarren van Club Car worden aangedreven met een elektomotor met een capaciteit van 3-4 pk of een één cilinder 4-tact benzinemotor. Voor golfkarren is er nog geen waterstofaandrijving mogelijk.

Onze verhuurspecialist:
Chat

Waarom huren bij Divaco?

  • Huren zonder poespas, al 30 jaar
  • Wij doen niet moeilijk en ingewikkeld
  • Meer dan 250 gators en golfkarren
  • Huren al vanaf 1 dag in hele Benelux
  • Klanten geven ons gemiddeld een 9,2

Nu gators en golfkarren uitzoeken !