MENU
Voertuigen vergelijken (0) Mijn aanvragen (0)

+31 (0)343-473700 of e-mail e-mail

Gator huren bij verhuurspecialist Divaco


Transport van Divaco Gators (John Deere)Gator huren? De John Deere Gators met diesel of benzine aandrijving vormen een populaire keuze o.a. als sitecarrier. De John Deere Gator zijn het symbool geworden van het moderne offroad transportvoertuig. U bent bij ons aan het juiste adres voor Gator verhuur, daarnaast kunnen we u van dienst zijn met een aantal andere modellen en varianten. Zoekt u naar een elektrovoertuig voor personenvervoer of een offroad wagen om materialen te vervoeren?


U kunt een Gator huren voor 2 personen of 4 personen (ook als site carrier) en daarnaast gebruik maken van andere modellen, onze specialisten vertellen u er graag meer over.Direct bekijken & hurenJohn Deere Gator / site carrier huren

Divaco John Deere Gator HPX Diesel 4x4 Offroad Wilt u een John Deere Gator huren? U kunt online een offroad Gator huren, wij zorgen er met de populaire 2- en 4-persoons modellen graag voor dat u uit de voeten kunt op de wijze die u wenst. Zoekt u een verhuur Gator met kenteken zodat u er de openbare weg mee op kunt of wilt u het ruw terrein voertuig uitsluitend op uw eigen terrein gebruiken? U kunt online een Gator Site Carrier of een golfkarretje huren, wij zijn u er graag mee van dienst. Bekende modellen zijn de 2-zitter Gator HPX 4x4 welke voor de verhuur veel gebruikt worden, de 2 persoons Gator TH 6x4 en ook de 4-zitter Gator XUV 590i S4. Dankzij de verschillende Gators bij ons in het assortiment kunnen we u van dienst zijn op de wijze die u wenst.Andere goederen- en personentransporters


Divaco Elektrische Gator voor zwaar vervoer te huur

Naast een Gator een ander type offroad huren, bijvoorbeeld een elektrisch model? U kunt kleine of grote elektrovoertuigen huren, afhankelijk van het doel dat u voor ogen heeft. Wilt u een Gator huren en er daarmee voor zorgen dat u enkele personen rond kunt rijden tijdens een festival, binnen uw bedrijf of in uw ziekenhuis? Er zijn daarnaast grotere elektrovoertuigen voor personenvervoer te huur, net als elektro golfkarren voor goederentransport. U kunt online een robuuste Gator op brandstof huren of gebruik maken van de andere modellen die er beschikbaar zijn, zoals een elektrische off-road side carrier. We vertellen u daar graag meer over.
Direct een Gator huren of meer horen over de alternatieven? Neem contact met ons op, we horen graag van u.Bekijk de off-road transporters

 

Veelgestelde vragen over Gators

Wat is een Gator?

De John Deere Gator is een familie van kleine terreinvoertuigen die worden geproduceerd door de John Deere Corporation. De Gator-lijn van voertuigen is ontworpen om ingezet te worden op boerderijen, bouwterreinen en evenementenlocaties, in plaats van als een puur off-road voertuig. De volgende gators kunnen gehuurd worden: 4-zitter Gator XUV 590i S4 en 2-zitter Gator HPX 4x4.

Wat kost een John Deere Gator voertuig?

De Gator voertuigen zijn trail ready en hebben een kiepbak die lichte spullen kan vervoeren. Prijs vanaf: € 15.000 (EUR). De vanaf huurprijs per dag is € 45,-. Wilt u een gebruikte gator kopen, ga dan naar onze gebruikte voertuigen website.

Wat is de maximale snelheid van een gator?

Dit ligt aan het type John Deere Gator. De gators die wij verhuren hebben een snelheidsrange van 0-50 kilometer per uur en 0-29 kilometer per uur achteruit.

Welke motor zit er in een John Deere Gator?

De machine wordt aangedreven door een 812 cc (49,6 cu in.), Driecilinder, dubbele bovenliggende nokkenas, vloeistofgekoelde viertakt benzinemotor. Het produceert een koppel van 6,5 kgm (47 lb-ft) bij 3200 tpm.

Onze verhuurspecialist:
Chat

Waarom huren bij Divaco?

  • Huren zonder poespas, al 30 jaar
  • Wij doen niet moeilijk en ingewikkeld
  • Meer dan 250 gators en golfkarren
  • Huren al vanaf 1 dag in hele Benelux
  • Klanten geven ons gemiddeld een 9,2

Nu gators en golfkarren uitzoeken !