MENU
Voertuigen vergelijken (0) Mijn aanvragen (0)

+31 (0)343-473700 of e-mail e-mail

Golfkar huren voor de bruiloft: voor het bruidspaar, de gasten en catering


Bruiloft Golfkar Huren

Een golfkar of golfbuggy huren voor jullie bruiloft? De ideale keuze, zowel voor jullie als bruidspaar, de gasten en bijvoorbeeld de catering. Nette en schone elektrische voertuigen, beschikbaar in specifiek wit voor het bruidspaar. Geschikt voor het mooiste landgoed en prachtige uitstrekte gebieden. Vanaf de parkeerplaats naar de feestlocatie, en voor iedere andere toepassing die jullie voor ogen hebben.

Vervoer de gasten op jullie bruiloft met een golfkar. In voertuigen geschikt voor 6 - 8 personen. Netjes voorzien van een dak, zodat u daarmee ook bij minder weer een comfortabele keuze maakt. De ideale keuze tussen de parkeerplaats en de feestlocatie, of op een groot landgoed waar auto’s helaas niet zijn toegestaan.


Direct huren


Nette en schone elektrische voertuigen

Divaco Golfkar verhuurvloot

Een golfkar huren voor de bruiloft? We zorgen voor nette en schone elektrische voertuigen. Heerlijk comfortabel en voorzien van een dak en voorruit, zodat u zelfs bij slecht weer een fijne zitplaats kunt bieden. Voorkom het risico op slecht weer dat de dag verpest, door er in ieder geval voor te zorgen dat het aan het vervoer niet zal liggen.We denken graag met u mee over de benodigde capaciteit. Wilt u de gasten die hun auto parkeren naar de feestlocatie brengen met een golfkar voor de bruiloft? We vertellen u graag meer over het aantal voertuigen dat u nodig heeft om te voorkomen dat gasten na het parkeren van hun auto lang dienen te wachten.

Bovendien kunt u een golfkar huren voor de bruiloft, om de catering en andere materialen over het terrein te vervoeren. U heeft namelijk de keuze uit voertuigen voor personenvervoer, net als modellen voor de catering en andere spullen. Altijd op basis van goede kwaliteit en desgewenst elektrisch, zodat u daarmee een duurzame en schone keuze maakt.Witte golfkar voor het bruidspaar


En willen jullie tijdens de bruiloft ook zelf gebruik maken van een golfkar of golfbuggy? Wij zorgen met een prachtige witte golfkar ervoor dat jullie als bruidspaar daarmee zowel een comfortabele als een stijlvolle keuze maken. Volledig elektrisch en net zo schoon en netjes als de andere modellen.


Betrouwbaar en voordelig


Divaco verhuur Club Car Golfkar voor 6 personenOnze elektrische golfkarren voor een bruiloft of trouwerij zijn 100% betrouwbaar, helemaal stil en bovendien voordelig in het gebruik. Want, er is geen sprake van een verbrandingsmotor. Dat betekent een moderne keuze, voor een klassieke bruiloft waarbij het jullie en de gasten aan niets zal ontbreken.

Bekijk de modellen voor de verhuur, waarmee we ervoor zorgen dat er voldoende (elektrische) golfkarren beschikbaar zijn. Om uw gasten van de parkeerplaats naar de feestlocatie te brengen. En om te voorkomen dat u met auto’s over het landgoed of het terrein moet rijden. Een stijlvolle en comfortabele keuze. Netjes en schoon, zodat iedereen comfortabel over het terrein reist en jullie de mooiste dag van jullie leven vieren.


Meer weten over het huren van een golfkar of golfbuggy voor jullie bruiloft of trouwerij? Neem contact met ons op, dan vertellen we u graag meer over de mogelijkheden.Bekijk de golfkarren voor bruiloften en feesten

 
Onze verhuurspecialist:
Chat

Waarom huren bij Divaco?

  • Huren zonder poespas, al 30 jaar
  • Wij doen niet moeilijk en ingewikkeld
  • Meer dan 250 gators en golfkarren
  • Huren al vanaf 1 dag in hele Benelux
  • Klanten geven ons gemiddeld een 9,2

Nu gators en golfkarren uitzoeken !