MENU
Voertuigen vergelijken (0) Mijn aanvragen (0)

+31 (0)343-473700 of e-mail e-mail

OVER ONS


In 1992 nam Diderick van Veldhuysen het familiebedrijf Divaco in Doorn over van zijn vader. In de beginjaren richtte het bedrijf zich vooral op de verhuur en verkoop van elektrovoertuigen voor op de golfbaan. Diderick zag echter kansen in een bredere markt. Het assortiment werd uitgebreid met zwaardere voertuigen om naast personenvervoer ook te kunnen laden en trekken. Zo groeide het bedrijf uit naar een veelzijdig, in elektrovoertuigen gespecialiseerde onderneming.


In 1994 werd een vestiging geopend in Duitsland om ook hier in een behoefte te kunnen voorzien. Vanaf het jaar 2000 wordt ook de industriƫle markt door Divaco bediend. In de loop der jaren is met de groei van het bedrijf ook het merkassortiment flink toegenomen. Het bedrijf groeide uit zijn jas en verhuisde daarom in 2003 naar de huidige vestiging, aan de Molenvliet 10 in Wijk bij Duurstede.


Persoonlijke service, betrokkenheid en korte lijnen. Een vast aanspreekpunt voor al uw vragen over de verhuur, verkoop of het onderhoud van elektrovoertuigen. Dat is waar Divaco voor staat. Het team van betrokken medewerkers volgt hiervoor de ontwikkelingen op het gebied van mobiliteit, transport en accutechniek op de voet.

Kantoor in Wijk bij Duurstede