Mijn aanvragen (0)

Bel: +31 (0)343-473700 of bel mij

golfkar-8-zitter-personentransport

Golfkar 8-zitter personentransport

  • 8-personen of
  • Optioneel omklapbare achterzitting, dan 6-personen+goederen
  • Dak en voorruit
  • Snelheid tot 25 km/uur
  • Elektrisch of benzine
  • Representatieve uitstraling
De foto's zijn voorbeeldfoto's. Er kunnen voertuigconfiguraties, eigenschappen of opties afgebeeld / getoond worden, welke niet standaard op onze verhuurvoertuigen beschikbaar zijn.

Wij bieden u een aantal opties aan welke u gelijk bij de offerteaanvraag kunt toevoegen. Indien u niet dat vindt wat u zoekt neem dan contact met ons op of vermeld het op uw aanvraag. Wij willen graag aan uw wensen voldoen!
49_13369_13376_original.jpg 49_13337_13344_original.jpg 49_13361_13368_original.jpg

Acht , 8 , zitter personentransporter met zes naar voren gerichte zitplaatsen en twee naar achteren gerichte zitplaatsen. Uitgerust met dak en voorruit. Dit elektrovoertuig kan eventueel ook aangepast worden voor transport van een rolstoel plus passagiers indien dit gewenst is en is dus geweldig voor gehandicapte of minder mobiele klanten te vervoeren.


Wees u ervan bewust dat een 8 persoons elektro buggy een goed idee is, maar het vereist veel ruimte om mee te rijden en vereist een meer ervaren chauffeur om het veilig te bedienen.


De kortere 4 of 6-zitter voertuigen zijn veel gemakkelijker te manoeuvreren maar de keuze is aan u!


Optie’s als veiligheidsgordels en zeildoek cabine’s zijn mogelijk. Ook kunnen wij voor branding op het voertuig zorgen. Bespreek uw wensen met ons!